Wildmenuspeciaal samengesteld door onze chef

Reserveer een tafel

Het wildseizoen is weer begonnen en dat willen wij bij Fletcher niet missen! Daarom kunt u in Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen genieten van een heerlijk wilddiner. Speciaal voor u hebben we de lekkerste wildgerechten samengesteld. Laat u culinair verrassen door de chef-kok en zijn keukenbrigade.

 

Duo van eend
Gekonfijte wilde eendenbout met witlofsalade en een paté van eend.

Wildbouillon
Met bospaddenstoelen wonton       
***
Hert
Hertenbiefstuk met spruitjes en spekjes een saus van rode bes en stoofpeer

Fazant
Gebakken Fazantenfilet met rode portjus, zuurkool en boeren jongens    
***
Appel Crumble
Appelcompote, crumble, vanillecrème en arretjes cake

Wildmenu
per persoon
40,00

Bekijk deze actie bij andere restaurants

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Selecteer een datum

U moet eerst een aankomstdatum selecteren voordat u kunt doorgaan met uw reservering.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info